Article Index

SENARAI SISWA BERJAYA RAYUAN KAMSIS SESI DISEMBER 2018

Untuk menyemak nama anda, sila klik Senarai Siswa Berjaya Rayuan Kamsis Sesi Disember 2018.

Mohon siswa yang disenaraikan memberi perhatian kepada perkara berikut:

1. Semua PELAJAR SISWA yang BERJAYA dalam RAYUAN mempunyai masa untuk PENDAFTARAN KAMSIS sehingga hari JUMAAT, 4 JANUARI 2019, sebelum jam 5.00 PETANG.​
  2. Pembayaran YURAN KAMSIS sebanyak RM60 perlu dibuat terlebih dahulu di mana-mana CDM Bank Islam.​
  3. RESIT yuran kamsis RM60 perlu diserahkan kepada Pejabat Kamsis ketika pendaftaran bilik dibuat.
  4. Sekeping GAMBAR FORMAL perlu diserahkan juga bersama-sama BORANG AKUJANJI (isi di kaunter Pejabat Kamsis).
  5. Bilik akan diberikan secara WALK-IN semasa anda mendaftar di kaunter Pejabat Kamsis.
  6. Selepas mendaftar kamsis, sila LAPOR DIRI/BERJUMPA dengan KETUA ARAS masing-masing untuk memaklumkan KEWUJUDAN anda sebagai penghuni aras berkenaan.
  7. Selepas 5 JANUARI 2019, TIADA LAGI pendaftaran kamsis akan diterima. Para pelajar yang TIDAK MENDAFTAR tetapi masih menetap di kamsis akan dikira sebagai PENGHUNI HARAM/PENCEROBOH dan boleh dikenakan TINDAKAN TEGAS daripada pihak kamsis dan HEP.
  8. Para pelajar siswa yang berjaya dlm rayuan tetapi telah menyewa di luar TIDAK PERLU berbuat apa-apa, anda boleh terus kekal menyewa di luar.